Alla inlägg den 11 augusti 2008

Av Emilia - 11 augusti 2008 17:16

Igår for jag och M-L till centrumet och gick på Diamond Dogs och tog oss en öl eller tre. Det va trevligt, vi berättade om våra bortavistelser i gamla hemstäder. Sedan kom D och joina oss, trevligt, trevligt!

Sen kom nån snubbe och satte sig vid mig när jag satt själv vid bordet (M-L och D va ute och rökte). Jag satt helt inne i den lilla tv:n som va på väggen, det va fotboll (vilket jag inte är ett dugg intresserad av egentligen) men nu va det ett helt fotbollslag med mörka killar som skulle entra planen, jag njöt haha.

Så tillbaka till den där mannen som kom..

Han fråga om han störde, jag sa väl nja.. så han satte sig och tjöta. Han va la trevlig så sett.. sen kom mina vänner tillbaka och då ville jag ut och röka (vi ville behålla bordet vi hade, därför satt jag kvar), och då ville ju den här mannen följa med då.. jaja, lite sällskap är väl aldrig fel. Så vi gick ut och rökte.. så skulle vi gissa åldrarna på varandra, jag gissa rätt. Han gissa på 23. Jag sa - nära, 22. Folk brukar annars gissa på allt mellan 15-18 (????)

Han - Nej det hörs på din röst att du är äldre än så, den är så sensuell.

Jag - Haha, nej du, det är bara för jag röker så mycket 

Jisses. Sen när han fick reda på att jag hade pojkvän så va man inget intressant längre, haha. Men.... whatever!


Kom hem runt 00-snåret, M-L sov över här för att det skulle bli lättare att ta sig upp till jobbet. Vi satt uppe till kl 01. Jag kunde dock inte somna förrens 02. 2 timmars sömn.. 

Så jobbet va mycket roligt under första delen av dagen då jag jobbade ihop med M-L och vi körde "pest eller kolera" haha.

exempel på frågor;
- om du fick välja mellan att gå med arbetsskorna jämt och ständigt till vad du än skulle ha på dig eller alltid ha en bh utanpå ditt övre plagg?

- att alltid bära sånt set med lösnäsa och glasögon eller att ha en strap-on i pannan?

- ha två näsor eller tre skinkor?

Humorn va på topp :P 


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards