Alla inlägg under augusti 2008

Av Emilia - 14 augusti 2008 12:51

Suck.. Ska jag aldrig bli bättre?

Hela kvällen igår låg jag nerbäddad på soffan och ägnade större delen av min tid med att försöka andas. Hela halsen va tjock och det visslade för varje andetag jag tog.

Ringde min käre man och grät en skvätt. Han lovade att han skulle komma med varma koppen idag. Man är bra ynklig när man har feber alltså.


Idag ligger jag fortfarande i sängen eller i soffan.

Det visslar fortfarande när jag andas men inte lika illa som det va igår, idag gråter jag inte, hehe.

Jag fryser, svettas, fryser, svettas. Usch, jag avskyr att ha feber, man är så hjälplös! Ingenting orkar man göra.. gå på toa kanske, eller ja det måste man ju orka, annars hade det väl inte varit vidare trevligt att ligga kvar i sängen. Haha, där flög visst tankarna ut i intet :P


Men! Jag har faktiskt tagit en stor del av min ork när alvedonen hade kickat in till att diska... hälften iaf! Good Girl!


Jag kan inte röka! Så fort jag försöker ett bloss som ens liknar ett halsbloss hostar jag järnet och det känns som om lungorna ska sprängas där inne!

Men det är väl bra, tänker säkert ni.

Neh det är det inte alls, för jag vill ha nikotin jag vill sitta och njuta av en cigg i fönstret och inte ha feber, inte hosta som en idiot.

JAG VILL VARA FRISK!!


Åhhh... jag kommer säkert missa hela Gbg-kalaset (eller kulturkalaset) som äger rum nu... Bara för att man ska gå och vara sjuk och inte kunna röka.

Bajs.

Av Emilia - 13 augusti 2008 20:11

Igår satt jag sjuk och skrev ett helt inlägg om min förkyldning, sjuk. Men självklart så råkade jag trycka bort det så att hela inlägget försvann! Då blev jag arg och gick och la mig.


Nåväl, idag är ingen bättre dag, snarare sämre.

Igår klarade jag mig igenom hela dagen på jobbet. Efter jobbet tog jag mig till apoteket för att handla servetter och halstabletter och handla soppa i närmaste mataffär.

Tittade på that 70's show och sen gick jag och la mig, ställde klockan på 20.00 för att orka upp diska innan Big Shots börja. Vakna 21.07, och flög upp ur sängen. Missat 7 min! haha.

Åhå vilken bra och spännande serie det är!

 Sedan skulle jag försöka att sova, men hade ont i hela kroppen och frös lika mycket som om jag hade legat ute naken på ett isflak.

Tre täcken, sen somna jag efter många om och men.


Idag vaknade jag och tyckte, "jo men jag mår nog tillräckligt bra för att gå till jobbet". Mhm, nej.

Jag fick en riktig feberattack på bussen, ville bara lägga mig. M-L fläktade mig med sin tidning och tillslut va vi framme vid jobbet.

Jag visste att jag hade en del att göra. Jag klarade det, sen efter första rasten, gick det utför. Kl 10.15 fick jag gå hem.

Så idag har jag legat hemma med feber och sovit hela dagen. När jag vaknade och orkade flytta mig till soffan, så börjar det åska.

 Jag är livrädd för den! Men som tur va så varade det inte länge.


Servettpaket efter servettpaket tar slut, kopp efter kopp. Hur ska jag orka diska, när jag knappt orkar gå till köket?


På fredag kommer J hem!!!! Åh, vad jag har saknat henne!

Hoppas på att jag är frisk då =)

Jag ska vara hemma från jobbet imorgon och vila, annars lär jag ju aldrig bli frisk..

Jag köpte en tidning idag och fick med en film, en dramakomedi som heter "Junebug", inget jag hört talas om men jag tror att dramakomedi är det bästa att kolla på när man är sjuk.

Snart blir det väl dags att sätta på den =)


Hoppas min käre pojkvän kan komma och ta hand om mig imorgon!


Av Emilia - 11 augusti 2008 17:16

Igår for jag och M-L till centrumet och gick på Diamond Dogs och tog oss en öl eller tre. Det va trevligt, vi berättade om våra bortavistelser i gamla hemstäder. Sedan kom D och joina oss, trevligt, trevligt!

Sen kom nån snubbe och satte sig vid mig när jag satt själv vid bordet (M-L och D va ute och rökte). Jag satt helt inne i den lilla tv:n som va på väggen, det va fotboll (vilket jag inte är ett dugg intresserad av egentligen) men nu va det ett helt fotbollslag med mörka killar som skulle entra planen, jag njöt haha.

Så tillbaka till den där mannen som kom..

Han fråga om han störde, jag sa väl nja.. så han satte sig och tjöta. Han va la trevlig så sett.. sen kom mina vänner tillbaka och då ville jag ut och röka (vi ville behålla bordet vi hade, därför satt jag kvar), och då ville ju den här mannen följa med då.. jaja, lite sällskap är väl aldrig fel. Så vi gick ut och rökte.. så skulle vi gissa åldrarna på varandra, jag gissa rätt. Han gissa på 23. Jag sa - nära, 22. Folk brukar annars gissa på allt mellan 15-18 (????)

Han - Nej det hörs på din röst att du är äldre än så, den är så sensuell.

Jag - Haha, nej du, det är bara för jag röker så mycket 

Jisses. Sen när han fick reda på att jag hade pojkvän så va man inget intressant längre, haha. Men.... whatever!


Kom hem runt 00-snåret, M-L sov över här för att det skulle bli lättare att ta sig upp till jobbet. Vi satt uppe till kl 01. Jag kunde dock inte somna förrens 02. 2 timmars sömn.. 

Så jobbet va mycket roligt under första delen av dagen då jag jobbade ihop med M-L och vi körde "pest eller kolera" haha.

exempel på frågor;
- om du fick välja mellan att gå med arbetsskorna jämt och ständigt till vad du än skulle ha på dig eller alltid ha en bh utanpå ditt övre plagg?

- att alltid bära sånt set med lösnäsa och glasögon eller att ha en strap-on i pannan?

- ha två näsor eller tre skinkor?

Humorn va på topp :P 


Av Emilia - 10 augusti 2008 18:34

Hey you guys,

jag funderade ett tag på att skaffa mig en blogg.. men la sen ner tanken.. men nu sitter jag här.

För nu är semestern slut, sista dagen idag, imorgon börjar allt om igen, fast nu är det nya tag och nya mål.

Mina mål är (än så länge); flytta till eget, börja träna, kanske skaffa nytt jobb.. ja, och resten har jag redan glömt.

Mitt minne blir bara sämre och sämre för var dag som går känns det som. Jisses.


Idag kommer M-L hem från Luleå, sitter och väntar för hon hade visst önskemål om att ta sig in till stadens centrum och ta en kaffe eller öl. (Gissar på att det blir en öl) Det är ju trots allt sista dagen på semestern.

Så varför inte?

Vaknade 13.30 idag, illa med tanke på att imorgon ska man dra sig upp ur sängen 04.20... (jag börjar 06.30) men jag behöver god tid på mig innan jag ska till jobbet, fåfäng som man är. But who cares? I need to look good ;)

Yees, och nu ska jag föna håret och sminka mig.. staden kallar!


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards